Tjugotredje Februari Tvåtusensjutton

 
 
Hej på er!
Nu var det ett tag sen igen. Sist blev det ju inte ens en uppdatering, utan mer ett panikigt inlägg då jag kände mig inte så jättemegaglad över studierna. 
Nu har det snart gått två månader på det här året. Sist jag skrev på riktigt på riktigt, var den fjärde Januari. Idag är det den tjugotredje Februari. 
Det har faktiskt hänt rätt mycket på de här två månaderna känns det som. Jag har ju haft lite idéer på vad jag vill ska hända det här året. Det är väl tre hyfsat stora saker som jag är mest glad och nöjd över i alla fall. 
Den första är att jag har börjat gå i terapi. Det känns megabra. Jag ville ju fokusera på att må bättre, så jag har tagit stegen för att gå i den riktningen. Det är väldigt skönt att få ha en timma då jag bara kan prata om mig själv och allt som snurrar runt i mitt huvud. Terapeuten jag har är snäll, och tar upp bra saker jag kan fråga mig själv. De två första gångerna gick jag därifrån och kände mig okej. Senast jag var hos henne var igår, och efteråt kändes det toppen. 
Det andra är väl att jag var hemma helgen då mamma fyllde år. Var omgiven av familj och vänner, och det var den bästa helgen på länge. Saknar alla där hemma. 
Och den tredje stora saken för mig är att jag blev invald i Amnesty 28's styrelse som projektansvarig. Jag har velat gå med i en styrelse länge nu, och kom äntligen med. Var med på mitt första möte i måndags, en liten introduktion typ. Nästa möte vi har kommer det bli mer planering. Ser fram emot det. På lördag ska jag gå en liten kurs typ, där jag ska få lära mig mer om organisationen. 
Sen har ju mindre roliga saker hänt med, men de struntar jag i att skriva om. Behöver inte den negativiteten i mitt liv, hahah. Inget allvarligt, jag lovar. 
Kan även tillägga att jag skickade iväg ett CV till ett ställe jag verkligen vill sommarjobba på i sommar. Så håll tummarna för mig! Ska försöka få ut lite fler CVn de kommande veckorna. Det är något som jag ge mig ganska mycket ångest, så jag försöker ta tag i det dagar då jag mår och känner mig bra. Som idag till exempel. 
 
Jag har inte så mycket detaljer och så att skriva idag, för det har gått så lång tid sen sist. Det här inlägget skulle bli typ femtio sidor om man skrev ut det då. Istället kan jag kort och gott säga att det känns som jag börjar må bättre och att mitt liv börjar gå åt rätt håll. Det känns positivt, och jag är ganska optimistisk. Jag har mer bra dagar än dåliga dagar just nu, fast mest av allt har jag dagar som är lite mittemellan. Men jag tycker att det är ganska stort, för mig i alla fall. Och det gör mig glad. 
 
Min tanke, som kom upp idag, är att göra om lite här på bloggen, och försöka skriva mer som jag gjorde förr. Då skrev jag ofta om saker som hände inte bara mig, men som hände i samhället, och min syn på det. Jag har på senaste tiden varit ganska dålig på att verkligen tänka efter kring saker som händer, mest hållt dem för mig själv. Men jag är lite inne på att jag nog vill ta tag i att skriva mer... vad ska man kalla det? Journalistiskt? Hahah. Jag vill lära mig skriva artiklar. Prata om samhällsproblem, men framförallt lösningar, och positiva saker. Tycker det saknas väldigt mycket. Ta tag i debatter och tankar. Jag har mycket sådana, innerst inne. 
Men sen är jag väldigt bra på att drömma, och lite mindre bra på att ta tag i vissa saker. Så vi får se om det händer. 
 
I alla fall. Summering av inlägget: Just nu känns mitt liv ganska bra och jag mår bättre och bättre, vilket gör mig glad. 
 
Hoppas ni alla har det bra
N~
 
Ps. Kom precis på en sak till! Jag ska till Prag i slutet av mars! 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0