Someone pressed play on life

 
 
 
Hej!
Jag är tillbaka i Växjö nu. Slutet på mitt sommarlov var fint. Mot slutet var jag riktigt trött på att jobba, och utnyttjade all min lediga tid till att hänga med vänner och familj. Många vänner kom tillbaka till stan en sväng, och det kändes så himla bra och kul att prata med alla igen och höra på vad som händer i deras liv. Är så jävla stolt över allihopa. Har så fina människor i mitt liv. Var ju även i Ullared med familjen, och kom hem med mycket fint. 
 
Men nu är jag som sagt tillbaka i Växjö. Har varit det i snart tre veckor nu. Förr-förra veckan var nollningsvecka, och då var jag fadder till gröna laget. Hade verkligen jätteroligt. Generalerna körde på ungefär samma saker som förra året - såpolympiad, amazing race, funpark, etc. Faddrarna i mitt lag hade hand om funparken.
 
Förra veckan började jag skolan igen. Det kändes konstigt att komma ur nollningsveckan, för den är så fartfylld. Det är saker att göra hela tiden, och man umgås med alla hela tiden. Hade kanske max två timmar ledig tid under dagarna. Men förra veckan hände en hel del ändå.
Började Fred och utvecklingsstudier då. Hittills har det varit jättebra. Allt är intressant, jag är jättenöjd med mina lärare, och det känns rätt helt enkelt. Och det är så himla skönt. ÄNTLIGEN har jag hittat det liksom. Jag gick så länge utan att veta vad jag ville göra, och nu vet jag äntligen. Kanske inte specifikt vad jag vill jobba som, men vad jag vill jobba med.
Cajsa och jag fick också äntligen göra vårt seminarie för kursen vi hade i December-Januari. Våra lärare verkade nöjda, så jag hoppas att vi får godkänt.
Jag jobbade på Sivans onsdag och lördag. Det var också skitroligt. Kändes bra att vara tillbaka där igen. Dock måste jag påstå att fler än vanligt var riktigt otrevliga. Vet inte om det är för att det var pumpöppning och de var nya eller vad det berodde på. Lite trist faktiskt.
Torsdags var i stort sätt den enda riktigt lediga dagen jag hade förra veckan, så då passade jag på att åka ut till Samarkand. Skulle kolla in en dator och tv på Siba, men de skulle stänga ner, så allt var utplockat och det enda jag fick med mig hem var bläck till min skrivare. Inte helt fel det heller. Köpte även på mig matlådor i glas och lite andra nödvändigheter.  
I fredags var det finsittning också efter nollningsveckan. Lag Regnbåge vann, vilket är ett lag som inte funnits innan och kanske inte kommer finnas nästa år. Så det var lite kul. Har heller aldrig fått så mycket komplimanger som jag fick den dagen, hahah. Flera frågade om jag fixat mitt hår på en salong. Har väl fått med mig något av min frisörutbildning då alltså!
Det var en bra vecka helt enkelt. 
 
I måndags gick jag på en liten föreläsning som heter ''Möt utrikeskorrespondenterna'', där utrikeskorrar från Sveriges Radio är med och berättar om hur det är att jobba som just det. De turnerar i hela Sverige just nu och det var faktiskt intressant. De pratade lite om hur det är att rapportera från krigszoner, eller platser där det råder smittor som ebola. 
För övrigt den här veckan har jag bara haft lektioner och pluggat. Har också skickat in en jobbansökan till Campusbokhandeln här på universitetet. Hoppas jag blir kallad på intervju i alla fall. 
Och just det! Förra veckan beställde jag även soffa och bokhylla från Ikea, så de kommer på tisdag. Jag fick ett samtal från ikea från en såndär robot idag. Var lite obehagligt faktiskt. Men det känns super. Äntligen! Så jag tar en paus från städningen nu. Måste vara städat så de kommer in i lägenheten. Enda som är lite b är att de gett mig tiden ''någon gång mellan 15 och 19''. Aja. Det blir super!
 
Det här inlägget börjar bli långt, men jag har ju missat att berätta mycket. Har inte så mycket att berätta om kommande saker. Har seminarium på måndag, så det är vad jag ska plugga till ikväll, imorgon och på lördag. Som tur och skönt är så är jag i samma grupp som Cajsa, Karro och Kanicha. Känns lite enklare med kompisar. 
 
Nej, nu ska jag fixa middag och fortsätta städa. Uppdaterar nog med bilder snart efter jag fått soffan. Så vi hörs! Hoppas allt är bra med er.
N~
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0