När ett tomt hem känns ännu tommare

 
Och så var det Oktober. Över en månad sen jag skrev. Mycket kan hända på en månad.
Som jag skrev senast så hade jag beställt möbler från ikea och de är hemkomna sen länge nu. Det blev jättebra. Känns som en riktig lägenhet nu. Det enda som saknas är en tv. Har även köpt en ny dator eftersom min gick sönder. Så jag har spenderat mer pengar än jag hade hoppats på egentligen. Sånt som händer antar jag.
Har gått i skolan som vanligt. Hade tenta förrförra veckan. Vet inte hur det gick. Bra hoppas jag. Får reda på det imorgon. Nya kursen har börjat och den är supertråkig. Handlar om ekonomi.
Har hängt massor med kompisar. Haft spelkvällar, middagar och annat kul.
Förra helgen var jag i Norrköping då min kusin Emilie gifte sig. Det var jättemysigt. Spenderade resten av den helgen med Rebecca, Jasmin och Harry Potter. 
Den här veckan har jag mest varit hemma. Har inte riktigt haft lust eller vilja att hitta på nåt.
Jag kan väl lika gärna vara öppen och ärlig om det. 
 
Idag är det tre veckor sen jag och Charles gjorde slut. Det var inte ett lätt beslut, men båda två kände att det bara blev mer och mer jobbigt med distansen. Dessutom skulle vi inte kunna träffas i vinter. Vattnet rann över bägaren då så att säga. Men vi vill fortfarande vara med varandra, och vi pratar nästan som vanligt. Så samtidigt som det känns som att allt är annorlunda känns det också som att inget är det. 
Vi har pratat om det, och vi hoppas båda två att när vi är klara med våra studier så kanske det äntligen kan lösa sig med allt. Men just nu behöver vi någon sorts paus. En tid då vi kan känna oss lite mer fria och inte behöva oroa oss om den andra hela tiden. 
Vem vet vad som kommer hända i framtiden.
 
Så de senaste tre veckorna har jag mest varit ledsen. Speciellt den här veckan har varit jobbig. Vet inte hur man ska gå vidare när man egentligen inte vill. 
 
Idag har jag mest dränkt mig i mina sorger. Åt glass till frukost. Läst en bok som handlar om ett förhållande som tar slut. Tittat på filmer om samma sak. 
Men imorgon får bli en ny dag. Har planerat in lite saker att göra, saker jag skjutit upp på. Ska gå och provträna på ett gym. Sitta i biblioteket och plugga. Kanske laga en ny maträtt om jag orkar. Försöka prata med människor. Jag har inte orkat prata med någon. Livet går väl vidare. Har haft så väldigt mycket otur med precis allt på senaste tiden. Hoppas det vänder snart.
 
Tills nästa gång, så får ni ha det så bra!
N~
 
Ps. Jag får lägga upp fler bilder en annan dag, pappa

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0