17 Mars 2016, Torsdag

 
Hej på er!
Det är den sjuttonde igen, och det innebär ju att blogga verkar det som, hahah. Pappa skrev och påminde mig häromdagen. Då är det väl lika bra att uppdatera er!
Inte mycket har hänt sen sist. Jag har gått i skolan, haft en tenta (jag fick ett B!) och gått i skolan ännu mer. Det är tentavecka på G. Har ännu en tenta nästa onsdag eller torsdag, det är oklart. Jag har inte riktigt koll. I alla fall så pluggar jag på just nu. Och alltså, det är i stort sätt det som hänt. 
Jag har hängt med vänner, jobbat på Slottstallarna (den andra puben som finns på skolan), och varit sjuk i influensan. Den var inte rolig förresten. Och det hjälpte ju inte att mamma skrämde upp mig med att man kunde få lunginflammation. Låg och oroade mig för döden, funderade igenom mitt testamente och allt sånt. 
Har sett på serier. Rekommenderar verkligen Orphan Black. Otroligt bra. Skådespelerskan som har huvudrollen/huvudrollerna är så himla duktig att det inte är sant. 
För övrigt njuter jag av solen när den är framme. Har dragit fram min jeansjacka och bestämt att det ska bli vår nu. Hade till och med på mig kjol igår. Blev lite kallt på kvällen, men äsch! Värt det. 
Alex är hemma i Växjö och hälsar på, han pluggar i Japan den här terminen, så det är rätt kul. Och så kommer kanske Oscar som är i Berlin. 
Jag har införskaffat mig en overall nu till slut också. Sist av alla. Så här ska sys på märken någon dag. Är ju inge vidare på det här med att sy, så det kommer ta ett tag. Har anmält mig till att bli fadder för de nya nollorna nästa termin. Så det kommer bli megakul. 
Ser så himla mycket fram emot våren. Det är helt sjukt hur mycket vädret kan påverka en person. Jag mår redan så mycket bättre nu när solen varit framme. Igår åt jag sushi på en trappa i solen med Ellen och Cajsa. Då var jag lycklig kan jag meddela.
Kursen vi har just nu har varit så himla bra förresten. Äntligen två roliga kurser i rad. Handlar om varför goda människor begår onda handlingar. Verkligen intressant. Nästa kurs kommer handla om miljö. 
Får välja min inriktning nu med förresten! Så på lördag tar jag nog tag i det och söker in till Fred och utveckling.
Och så har jag sommarjobb. Blir Lysingsbadet i år igen. Känns bra att ha det avklarat.
 
Ja hörrni, det är vad som hänt på senaste tiden. Har inte mycket mer att säga. Ännu inte klart när jag ska åka och träffa Charles. Ska se hur nästa kurs kommer se ut, för det kommer väldigt sannolikt krocka med min tenta. Känns sådär. Men jag ser fram emot det! Och jag ser fram emot grillkvällar med Växjöfamiljen och allt annat som våren och sommaren har att ge. 
Vi hörs väl igen om en månad, hahah, om inte tidigare. 
Ha det bra nu, och njut av solen!
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0