14 Juli 2016, Torsdag

 
 
Alldeles för länge sen jag hörde av mig, I know. 
När jag kom tillbaka från Paris hade jag ju ungefär en månad kvar av studier. Den sista kursen handlade om Organisationer, och den var helt ok. Jag lärde mig en hel del, mest av allt insåg jag ännu en gång att saker är mycket mer komplicerade än vad man kan tro. Det var insiktsfullt, även om det inte var min favoritkurs den här terminen. Skrev en uppsats om folkmord som jag inte blev helt nöjd med, men något måste jag gjort rätt då min lärare gav mig ett A. Så jag är glad!
Den andra Juni skickade jag in uppsatsen och den fjärde kom mamma och pappa och hämtade mig. Gjorde ingenting speciellt på min födelsedag. Njöt väl mest av att vara hemma lite igen. Fick två veckors semester innan jag började jobba på Lysningsbadet. 
Under de två veckorna hängde jag med Lisa och Emmy. Och så har jag spenderat några dagar hos Becca och Jasmin. Det var skönt, men konstigt att inte ha någonting jag var tvungen att göra. Jag skulle ha åkt till Norge helgen innan jag började jobba, men det blev inte så tyvärr. 
Började jobba den tjugonde Juni och det är i stort sätt vad mitt liv har gått ut på sen dess. Jobba och sova. Har varit så himla trött varje dag. Blir så när man inte kan somna om kvällarna och börjar jobba klockan fem eller sex på morgonen. Får min första lön imorgon, som bara var för Juni (trodde det skulle vara den femtonde till den femtonde), så det suger lite. Trodde det skulle bli mer så jag kunde åka till Charles efter jag slutat jobba och innan skolan börjar, men det blir nog inte så. 
Så jag jobbar, jobbar, jobbar. Den här veckan har varit jobbig. Idag börjar Visfestivalen, så det är väldigt mycket folk på campingen. Mycket att göra, lite tid. Nästa vecka har jag ännu mer timmar, så den blir nog lite värre. Dock har jag den här helgen ledig, och efter nästa veckas jobb får jag lite belöning för. Mamma, Rebecca, Jasmin och jag åker till Ullared och Gekås då. Så det ska bli kul. 
Har faktiskt inga direkta planer den här sommaren, och snart är den väl slut, hahah.
 
Hoppas ni alla har det bra! Så hörs vi någon gång i framtiden. 
N~
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0