17 Februari 2016, Onsdag

flowers, girl, and white-bild
 
Hej mina kära, 
Nu är det exakt en månad sen jag skrev. Det har väl hänt en del sen dess, antar jag, kanske. Jag har varit i Växjö under hela den här tiden. Och sen jag senast skrev har Emmy varit här och hälsat på, vilket känns som en evighet sen och då vet man att man inte har bloggat på länge. Det var i alla fall jättemysigt att ha henne här. Visade henne runt lite, och så fick hon shoppa. 
Jag svär på att vädret här i Växjö är megabipolärt. Kan aldrig bestämma sig för om det ska vara soligt, eller molnigt, regnigt eller snöigt. Just nu ligger snö på backen, solen skiner och det är två grader ute. I natt var det minus tio. 
Jag har hängt med mina vänner här, ätit pizza, firat två år med Charles, gått på bio, bestämt mig för att leva som pescitarian (eller flexitarian), och mest pluggat. 
I detta ögonblick sitter jag i biblioteket och pluggar. På fredag är det dags för tenta och uppsats, och jag har en bok kvar att läsa, så jag har knappt börjat. Men det kommer gå snabbt och bra imorgon tror jag. Det känns bra i alla fall. 
Jag sparar pengar inför att träffa Charles, hur det nu blir när han och hans pappa har flyttat fram datumet. De ska ju till London för att hälsa på Derek, och vi tänkte passa på att träffas då. Paris hade vi bestämt, men det är mitt under en tentaperiod för mig. Så vi får se om det blir som vi tänkt, eller om han åker över till Sverige en snabbis. Hur eller hur så löser det sig. 
Har även fått dille på att inreda min lägenhet igen. Vill göra det ännu mer hemma. Har bestämt mig för att köpa en spegel, och så vill jag köpa en målning från Ells. Cajsa, Karro och jag planerar en resa till Ullared i April eventuellt. Då köper jag en wok och kanske en kastrull har jag tänkt. När ens tankar går i att lägga pengar på sånna köksprylar, ja då vet man att man har kommit till vuxenlivet. Vilket skrämmer mig rätt mycket. Känner mig fortfarande som ett barn i själen. På bussen i Växjö räknas jag inte ens som ungdom längre, vilket är ännu läskigare. 
Men framtiden ser riktigt jävla ljus ut för mig känner jag. Så ja, om ni undrar, mår jag väldigt bra just nu, är allmänt glad över livet och ser fram emot vad den här terminen kommer ge. Jag hoppas att det håller i sig. 
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0