31 Mars 2015, Tisdag

 
Har ingen passande bild, så här är en random. BLTA sandwich från The Blue Owl. Soo gooood <3
 
Fick sovmorgon idag och det var så jäkla skönt att kunna få sova ut hur länge som helst. Har varit väldigt trött på senaste tiden. Jag menar, det har varit jätteskönt att gå upp tidigt på morgonen och ha hela dagen framför sig, men jag har knappt lyckats sova något. Inte normalt i alla fall. Jag är en sån person som mår bäst efter tio timmars sömn, så att bara sova runt sex timmar har varit rätt jobbigt. Hahah, jag vet, det låter lite patetiskt.
Anyway. Jag har gjort högskoleprovet nu. Som tur är hade jag Ells där med mig hela dagen. Hade ont i magen, ångest och humöret var rätt upp och ner hela förra veckan. Försökte att inte tänka på provet, men det har legat där i bakhuvudet. Nu är det i alla fall över. Det gick väl helt ok, men inte så bra som jag behöver. Vet inte riktigt hur det går till när de räknar ut poängen, men jag tror jag får 0,9. Det räcker inte för att komma in i Uppsala. Men jag var beredd på det. Ska söka ändå, i fall att. Efteråt gav vi oss själva en liten uppmuntring, så vi såg Insurgent på bio. 
Skönt att ha det här över nu, så jag kan fokusera på annat. Dock vet jag inte riktigt vad det där ''annat'' är. Jag var på arbetsförmedlingen igår. Jag skulle ju bara vara på Miroi tills i fredags. Så jag snackade med en som inte vanligtvis är min handläggare, men han skrev i alla fall ut mig från Miroi och sen snackade vi. Samtalet gick ungefär så här: Det är ju onödigt att du söker jobb, eftersom du redan har ett sommarjobb och ingen kommer vilja anställa dig i bara en månad. Sen är det ju onödigt att du är på Miroi eftersom du inte behöver plugga till något. Det är ju också onödigt egentligen med att snacka med en jobbcoach eftersom du redan har ett cv och gått på intervju som gett dig jobb. Nej, du får gå hem och tänka efter vad du vill göra.
Jaa, men tack för ''hjälpen'' då. 
Så nu är jag hemma. Fick sova ut på morgonen, och runt fem drog jag ner till Espresso house med Arpita, Divie och Emmy. Emmy åkte igen efter ett tag, men Arpita och jag satt kvar och lyssnade på Divies äventyr i Indien ända tills de stängde vid åtta. Och efter det satt vi i Arpitas bil och fortsatte prata och lyssna till tio. 
 
Och just det! Charles har bokat flyg!! Den 27e Maj kommer han hit och stannar ända tills den 9e Juli.
N~

MBTI

 
Tycker det här med MBTI, personlighetstyper, är rätt intressant. Du gör ett test, och efter det visas det var för personlighetstyp du har. Är du extrovert eller introvert? Går du efter dina tankar eller dina känslor? Och så vidare. 
Får alltid resultatet INFP, vilket stämmer väldigt väl in på mig. Vill ni göra ett snabbt prov på 25 frågor klicka här! 
Mitt resultat blev:
43% INFP 13% INFJ 10% ENFP 8% INTP 8% ISFP
Vilket typ visar att det jag värdesätter mest i livet är Intimitet, Mänsklighet, Inspiration, Erfarenheter och Självständighet, i den ordningen. Tycker det låter helt okej.
 
Om du sen vill läsa om din personlighetstyp föreslår jag att du läser om den på den här sidan, klicka här. Den är på engelska, men grymt bra. Den beskriver hur människor med de olika personlighetstyperna är. Jag känner igen mig väldigt mycket i det som står i INFP. Ptja, så om du vill upptäcka lite om dig själv som du kanske aldrig tänkt på, så prova!
N~
 
Ps. Och ni som alltid sagt att jag skulle vara Phoebe i Vänner, det är nog för att hon också är INFP. 
 

25 Mars 2015, Onsdag

Breath
 
Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Så vad är nytt?
Divie har kommit hem igen. Så jag har träffat henne. Har hängt en del med Emmy. Försökt plugga till högskoleprovet som är nu på lördag. Kommer nog inte gå bra. Har skrivit på min bok igen efter ett långt uppehåll. Tittat en massa på Lost. Åt våfflor med Fredrik och Inez idag. Läst om massor av intressanta saker. Levt mitt liv helt enkelt. 
 
Egentligen har jag massor jag vill skriva om. Men jag har inte haft tålamodet att vänta, samla in tillräckligt med fakta och sen skriva ut allt. Nej, jag har varit rätt lat. Och jag är rätt okej med det faktiskt. 
N~
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0