Santa Barbara 2015

 

Hemma igen

 
Hello!
Jag är hemma i Västervik igen. Det var riktigt svårt att sitta på flyget och försöka inse att jag är faktiskt på väg hem till Sverige igen. Kändes som jag precis kom dit och ingen av oss kände sig riktigt redo för att jag skulle åka igen. Men så blev det. Och jag måste säga att det jobbigaste med att flyga är att sitta på planet utan internet. Hade jag kunnat prata med honom under tiden hade det varit lite skönare. Men icke. Istället satt jag och skrev ett två sidor långt brev till honom som jag skickade när jag mellanlandade i Amsterdam. 
Killen som skrev ut min biljett var dock grymt snäll. Han såg hur ledsen jag var och förstod att jag ville sitta för mig själv. Så på första flyget fixade han så att jag satt vid fönstret och att stolen mellan mig och den andra snubben var tom. Och på sista flyget till Stockholm fixade han så jag fick en hel rad för mig själv. Och när jag säger en hel rad menar jag inte bara de tre stolarna på min sida, utan de tre på andra också. Dessutom var planet helt proppfullt och jag var nog den enda som inte satt bredvid någon!
 
De sista dagarna i sb var helt underbara. Och den sista dagen åt vi lunch på skolan, sen gick jag och hälsade på i teaterbyggnaden. Fick tillbaka mitt resultat från min final i makeup, hahah. Jag fick full pott! Det var rätt kul. Vi satt en stund på min favoritbänk och bara pratade. Sedan följde jag med på en lektion och jag önskar att jag kunde ta den kursen alltså. Vi hämtade ut bilder från en av engångskamerorna jag fick och gick en liten sväng på stan. På kvällen åt vi på Brat house. Åt en korv som var gjord av skallerorm och kanin. Den var inget speciellt, men nu vet jag det! 
 
Och nu har jag varit hemma några dagar. Känns dock som jag varit hemma i en vecka redan. Hängde med Emmy och Ells igår och imorse hade jag en date med Charles då vi såg lite på en serie. 
Imorgon ska jag till af, och jag känner en hel del ångest inför att börja söka jobb igen. Men nu ska det bli av. Vill ha mitt körkort, en inkomst och något att göra. Det kommer nog bli bra.
Tänkte lägga upp lite bilder i nästa inlägg, som är uppe på facebook. Och med en del menar jag 65 stycken. 
N~
 

20 Januari 2015, Tisdag

 
Minns inte riktigt när jag skrev sist, men nu sitter jag på Starbucks igen, så jag är redo. 
Vi har den här helgen bara försökt att umgås liksom, medan det finns tid. Vi har lagat mat tillsammans, åkte en tur upp till bergen och satt där ett tag. Vi provade på den där 36 frågor som ska få en att bli kär i en främling efter man ställt dem, mest för skojs skull, men också för att se om det går att bli ännu mer kär än man redan är. Funkade det? Jag tror nästan det. Är det konstigt?
Har gått några turer på stan, cyklat runt vid stranden, doppat fötterna i havet och plockat snäckor. Tittat på massa film och gått på dejter. Irriterat oss på varandra och sagt förlåt. Vaknat för sent och legat kvar extra länge i sängen ändå. Suttit och lyssnat på musik och kollat genom facebook och reddit. Ja, mest bara varit.
Idag började han skolan igen. Jag skulle följt med en sväng, men jag sov så dåligt i natt att jag kände mig alldeles för trött. Sen när jag väl vaknat var jag inte helt säker på om jag faktiskt ville dit och få tillbaka alla minnen. Vi får se hur jag känner imorgon. 
Och imorgon är min sista dag här, antagligen på flera år. Nästa gång jag åker för att hälsa på Charles bor han nog inte i Santa Barbara längre. Och nästa gång jag åker till usa är nog inte förrän nästa år. Det suger verkligen och bara tanken får mig att vilja gråta. Fatta att man har ett förhållande, men bara kan se varandra typ två gånger om året. Två och ett halvt år kvar, minst, tills vi kan göra något åt det.
Anyway. Jag bloggar nog inte mer förrän jag kommer hem. Men jag vill säga att min tid här har varit grym. Och jag saknar det redan. Men det ska nog bli bra att komma hem också. Dags att ta tag i mitt liv. 
N~
 
 
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0