December

 
Hej!
Jag har precis käkat middag så här vid midnatt. Ska snart diska och städa mitt kök, och packa klart det sista. Åker nämligen hem till Västervik imorgon efter min lektion. Sista lektionen för det här året!
Är bara så osäker på vad exakt jag ska ta med mig. Så jag tar med lite av varje. Tror jag varit duktig med att packa kläder i alla fall. Kommer nog inte ens ta med mig allt jag har i resväskan till usa sen. Det absolut sämsta är att jag måste ha med mig fem skolböcker. Ska skriva en uppsats under tiden, vilket jag inte är så glad över. Men jag skriver den med Cajsa, så det kommer gå bra (hoppas jag i alla fall).
Sen sist jag skrev har jag skrivit klart hemtentan och det gick bra. Var bara synd att den var så mycket större än vad vi fått höra, så jag kunde inte åka till Stockholm och träffa mina sb-brudar :(
Jag har gått i skolan som vanligt. Läser ''Transformation of the world economy''. Vi har två lärare i kursen. Älskade vår första lärare, som vi bara hade två lektioner. Men den här andra... han är snäll och söt, men han är inte så bra på att lära ut. Gör det inte intressant liksom. 
Har köpt julklappar till familjen och så har jag firat jul med Växjö-familjen (Gröna laget, med vänner, that is). Vi spelade julklappsleken, åt en massa mat, och spelade en hel del spel. 
 
Vaknade upp idag till att precis ALLT är täckt utav frost. Ser så fint ut, men också så kallt (ska se om jag kan ta en bra bild imorrn). Var inte säker på om jag hade lust att dra till lektionen imorse, men det gjorde jag. Den var som vanligt inte sådär jättekul. Efter det drog jag ner till stan. Köpte den sista julklappen och några andra saker. Tog en tupplur när jag kom hem, har suttit framför youtube, och sen på kvällen kom jag på att det kanske skulle vara bra om jag började städa och packa. Skjuter alltid upp saker alltså. 
 
Jag hoppas att ni alla har det bra! Tror jag kommer blogga mer innan dess, men om inte... God Jul på er!
N~

30 November 2015, Måndag

green, hipster, and tumblr-bild
Det har gått ett tag sen jag skrev det där tråkiga inlägget. Hur har det gått sen dess? Lite upp och ner. Har fortfarande inte så mycket energi och så. Men det kommer ta tid. Får ta en sak åt gången.
Imorgon är det första december! Rätt sjukt. Den här terminen går så himla snabbt. Jag har seminarie imorrn. Tror det kommer gå bra och vara kul. Min hemtenta börjar imorrn också, mindre kul. Har tills på söndag på mig dock, så det ska nog gå bra. Börjar nästa kurs på torsdag.
Sen jag skrev sist har jag gjort lite av varje. Varit nere på stan och shoppat, varit på bio, hälsat på Janne och Mia, och hängt med kompisar. Ingenting jättespeciellt.
Har börjat kolla på en hel del dokumentärer. Kom på en dag att jag saknade att se på det, så nu ser jag nästan en om dagen.
Mest pepp är jag nog på Julkalendern imorrn. Älskar historieätarna, så jag tror det kommer bli toppen. 
December känns som det kan bli en bra månad! Hoppas jag har rätt.
Och jag hoppas att ni alla har det bra! Vi hörs om några dagar.
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0