Dags att dra!

 
Ja, jag vet. Ni kan knappt tro era ögon. Bloggar hon? På riktigt? 
Det sista ni hörde av mig var att jag sökt till högskolor, så jag tänkte berätta att jag kom in i Växjö på mitt första val! Är sjukt glad över det, och känner mig väldigt pepp på att börja plugga. Känns just nu i alla fall som jag verkligen valt rätt. 
Sen April har det hänt rätt så ganska mycket. Charles har varit här, jag har sommarjobbat, letat boende och gjort en massa andra saker. Jag ska till Växjö på söndag för att kolla på ett rum i ett hus. Hoppas på att jag får det! Och idag har jag även sökt csn. Det har varit rätt ångestfyllt, men jag hoppas nu på att det mesta kommer flyta på. 
Det är svårt att försöka sammanfatta fyra månader. Men jag kan nog säga att de har varit rätt bra. Mamma och pappa tar väl hand om mig. Jag har fått min dos av Charles för den här årstiden. Jag har underbara vänner. Det går liksom. 
Har även tankar på att skapa en ny blogg som kommer vara mest inriktad på det mina studier handlar om. Där jag vill prata om världen, om politik och så. Jag har varit så dålig på att skriva på senaste överhuvudtaget. Har försökt att börja skriva dagbok igen, men det går inte så bra. Har även försökt börja läsa igen och det går ungefär detsamma. 
 
I alla fall! Jag börjar skolan den 31 Augusti. Innan dess är det inspark som börjar den 24e. Jag slutar jobba den 12e. Det börjar dra ihop sig. Men det känns bra. Jag är redo för ett nytt äventyr. Det är sjukt läskigt. Lika läskigt som det var att flytta till Santa Barbara nästan. Kanske mer eftersom jag blir kvar där i tre år. Typ. Om jag inte åker på praktik i ett annat land. Vi får se hur det blir helt enkelt! Jag vet inte om det här är mitt sista inlägg någonsin i den här bloggen, eller om jag kommer titta in igen. Men håll inte andan.
Hoppas ni alla har det superbra! Är imponerad över att ni fortfarande ens går in här. Kram!
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0