Finals week has begun

 
Och så har absolut sista veckan i skolan börjat. Dags för alla finals. 
Idag hade jag final i min makeupklass. Det vi gjorde var en presentation med våra tio favoritmakeups. Vet inte vad jag kommer få för betyg, men jag hoppas på ett A, hahah. 
Jag är ledig imorgon. På onsdag har jag ett stort prov i astronomin och på torsdag ska jag vara klar med min sista uppsats i kommunikationen. Måste säga att det känns grymt skönt att skolan är över, samtidigt lite sorgligt eftersom jag vet att det är sista gången här. Och skolan är så grymt jävla nice.
 
För övrigt ska jag lämna in någon jävla skattgrej för att visa att jag inte har jobbat något. Sen jag käka ute med Amanda, Astrid och Stine. Blir California Pasta Kitchen. Blir plugg ikväll och ja. Det är väl det jag har att säga.
 
Jag är förresten ett jävligt devoted game of thrones fan, men jag kollar serien innan jag läser böckerna. Och alltså, avsnittet igår. Jag dör. Hela den här säsogen har varit så sjukt jävla bra. Vill inte vänta två veckor till nästa!
 
Anyway. Ha det bäst!
N~

Video från en kväll på stranden

 

BBQ from Henrietta A. Darell on Vimeo.


Näst sista veckan i skolan

And the finals have begun!
 
Är klar med min running for conditioning. Vi avslutade med att spriga på stranden. Vår lärare var schysst idag, så vi sprang typ bara 1km och avslutade med att bada i havet. Härligt :)
Det har förövrigt varit runt 40 grader om dagen två dagar i rad nu. Var 30 grader igår klockan 8 på kvällen. Här hemma är alla dörrar och fönster stängda för att hålla värmen ute, och fläkten är på.
Vi hade även vår final i makeupklassen. Jag gjorde Queen of Hearts från Alice i underlandet, med en lite ny tappning. Alice in hell & drottningen var djävulen. 
 
 
Hade även en svart peruk med riktigt långt vågigt hår. Men jag hann inte ta kort på det!
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0