Time for an 80's party

 

San Diego, teater & skola

 
 
Nästan en månad sen senast. Pappa skrev till mig på fb att det var nog dags nu och ja, det är det väl. Jag är bara så otroligt lat.
Vad har hänt sen sist? Vi åkte till Orange County och San Diego. Var hemma hos Nick, träffade hans & Charles familj igen. Såg San Diego. Grymt fin stad. Vi kollade in ett Battle ship, gick lite & käkade på Dick's last resort, en restaurang där servitörerna är oförskämda och driver med dig. Vi drog även till Laguna Beach. Fint som alltid där.
Sen har det varit en hel del plugg. Har varit läxor, uppsatser, recensioner och prov att göras. På makeupen har vi sminkat middle age, clown och djur. 
I torsdags gick vi och såg Noises Off, en av teaterföreställningarna skolan har i år. Den var sjukt bra. Vi ska gå och kolla på den igen någon dag. Skrattade verkligen hela tiden.
I helgen har vi festat i IV och varit på Santa Barbara Zoo. Uttrarna och fennekerna var mina favoriter. 
Imorgon fyller Charles år, och på söndag ska vi åka till Six Flags. 
 
För övrigt har det varit en rätt bra dag. Fick C på ett prov som jag var helt hundra på att jag skulle få underkänt i, och så har jag varit på stan en sväng med Amanda.
Och kvällen ska jag tillbringa med plugga tillsammans med Amanda. Båda två har varsin uppsats att skriva. Vi ska även gå in på ratemyprofessor och skriva recensioner om alla våra lärare, hahah. 
Ska försöka skriva lite oftare. Jag har bara verkligen inte varit på något skrivhumör. 
Ha det bäst hörrni!
N~
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0