Makeup-dagar

 
Händer inte så mycket om dagarna för mig, så jag får försöka hitta på lite saker att pyssla med. Provade att göra en corrective idag. Tekniken sitter kvar :)
 
 
N~
 
 
 

Två bra dagar

Kanske ska starta modeblogg? 
 
 I tisdags drog jag och Ells på en dagstur till Söderköping för att käka glass på Smultronstället. För att vara en så liten stad var det väldigt mycket folk där. Gatorna var dåliga och det fanns noll parkering. Så vi fick stå på en kyrkogård. Gick väl bra det med.
Köerna var helt sinnessjuka när vi väl kom fram. Men glassen var god och det var inte så himla dyrt. Staden var för övrigt rätt fin.
 
Igår tog mamma och jag oss till Ullared. Vaknade fem på morgonen och sen drog vi halv sju. Som vanligt var det mycket folk där och de körde som vanligt på en med kundvagnarna. Fattar inte den grejen. Om de ser att du står helt stilla framför dem, varför köra på dig? Tror de att det kommer gå fortare? Tror de att jag tänker flytta mig ur vägen? Inga hälskador som sist jag var där i alla fall.
Det var hur som helst en trevlig dag med mamma. Jag kom hem med en hel del grejer. Sängkläder, kläder, smink, hårprodukter, saker till mitt rum, etc. Känner mig väldigt nöjd. Bäddade sängen det första jag gjorde när jag kom hem och aaaaaah. Jag älskar en nybäddad säng. Nya lakan och sängkläder måste ju vara det bästa!
 
Vaknade precis. Var helt utslagen från igår. Mamma och jag gick runt där inne i drygt sex timmar. Vi har aldrig stannat där så länge förut. Men vi bara tog det väldigt lugnt och ville inte stressa. Men det gjorde grymt ont i fötterna till slut. Jag kan fortfarande känna av dem.
Anyway. Har inga planer för idag direkt. Tänkte gå ut och springa lite, men det är typ det. Hoppas ni har det bra där ute!
N~
 
 

Visfestivalen

 
 
Kom ut en sväng och gick på stan med mamma. Känns bättre nu i alla fall. Ska snart käka middag och ikväll ska jag ner en sväng igen och träffa Ells lite. 
Visfestivalen i helgen. Hoppas på att den här helgen kan ge mig lite liv igen.
N~
 
 
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0