Third semester

 
Nu har det ekat tomt här ett tag. Dags att uppdatera!
Hej! Jag är framme i Santa Barbara sen 9 dagar tillbaka och jag har hunnit träffa alla och många där till, flyttat in i nya lägenheten och börjat skolan. 
Nya lägenheten är nice, kan inte direkt klaga. Sure 222 was the shit, men den här är inte mycket sämre. Det är rätt tomt utan brudarna, men jag börjar vänja mig. Saknar dem dock!
Har haft alla klasser jag ska ha. Som det ser ut nu verkar det som kommunikationsklassen kommer bli min favorit, men alla verkar rätt awesome. Ser dock väldigt mycket fram emot make-up klassen också, kanske mest för att jag har den med Amanda, Ash och Rich. 
Jag har köpt alla mina böcker och tillsammans gick det på 220ngt dollar. Inte det roligaste att betala. En av böckerna kostade 130. Har redan hunnit få läxor i alla klasser, så jag håller på med det just nu. 
 
Som det är just nu känns det som det kommer bli en bra termin. Jag har roliga/intressanta klasser, det känns bra med boendet och de nya rummisarna... känns bra för övrigt med. 
 
Har inga direkta planer för veckan mer än att vara i skolan... och ha kul. Typ. Har inte så mycket att säga. Skriver om några dagar. Jag ska försöka att inte låta det ta lika lång tid. 
In the meanwhile - ha det bäst!
N~
 
 

Hej då Sverige

 
Ligger i en säng, nyduschad, hos min syster i Norrköping, redo att sova några timmar innan det bär av till Arlanda, vidare till London och slutligen LA och Santa Barbara. 
Det har varit en rätt kort vistelse hemma. Har hunnit träffa familjen och vännerna, varit i nya städer och hittat på lite kul. Jag har haft det riktigt bra. 
I måndags var jag och klippte mig hos Anje. Blev himla nöjd. Senare blev det ett Breaking bad marathon med Lisa. Såg 9 avsnitt av säsong fyra.
I tisdags blev det middag med ett helt gäng brudar. Anje, Alex, Evelina, Lisa, Divie och Emmy. Åt på Ginger och fortsatte sedan hem till Anje där Evve och jag stannade till fyra på morgonen.
I onsdags hälsade jag på hos brorsan och hans familj. Den här gången fick jag hålla i Inez utan att hon började tjuta. Klarar inte av när ungar börjar gråta alltså. Blir livrädd.
Torsdagen spenderade jag med Ells, Divie, Lisa och Emmy. Vi myste ihop oss i min säng och såg på två skräckfilmer. En av dem var The Conjuring, som Emmy nästan började spy av, hahahah. Fortfarande lika kul när jag tänker på det. 
Ells sov över. Och igår blev det att säga hej då till henne, pappa och Emmy. Det är alltid lika jobbigt. Och lite extra den här gången eftersom jag även sa hej då till Emmy. Jag tror att det längsta vi någonsin varit borta från varandra är tre veckor. Så det kommer bli skumt. Jävligt konstigt faktiskt. 
Blev filmmys med mamma, Becca och Jas på kvällen. Idag var vi nere på stan en sväng. Har köpt mig ett par glasögon med svarta bågar. Även tryckt i mig både kebab och tacos idag. Å nu så skriver jag det här.
 
Det känns inte riktigt som jag ska åka. Jag vet inte varför. Det var typ så när jag åkte hem hit i December. Men, det ska jag i alla fall och jag måste gå och lägga mig nu. Ska upp vid tre ungefär. Planet mot London lyfter vid nio. Tre timmar senare befinner jag mig där och sen går nästa flyg vid fyra (svensk tid). Är framme ungefär tolv timmar senare. Då är klockan sju i LA. Framme i SB runt nio-tio på kvällen. 
Längtar inte till den här resan. Vill bara vara framme NU!
Skriver om några timmar eller dagar... typ.
N~

Näst sista veckan i Sverige

 
Jag har haft det bra de här senaste dagarna, den senaste veckan. Åkte som sagt till syster och det blev som vanligt härligt mys och att gå på stan. Från Norrköping åkte jag till Amanda och hälsade på där en sväng. Emmy var redan där och Jennifer kom dagen efter. Kom på måndagen, åkte igen på onsdagen mot Västervik. På vägen fick vi för oss om att dra till Linköpings äventyrsbad. Så vi köpte likadana bikiniöverdelar, riktigt osmickrande sådana, för tio spänn på H&M. 
Sen har vi varit här hemma och umgåtts. Träffat vänner, festat etc. Bara varit. Jennifer och Amanda drog tillbaka hem förut. Var mindre kul att säga hej då. 
Har även köpt en ny dator. Rätt nice, men jag måste säga att Windows 8 suger. 
 
Bokade biljetten tillbaka till SB för några timmar sedan. Jag åker på söndag, den 19e och stannar till den 11e Juni. Lyckades få flyg så jag bara mellanlandar i London några timmar. Känns skönt. Reser själv den här gången. 
För övrigt betalade jag även in pengarna till skolan. Så då var det avklarat. 
 
Om jag ska vara helt ärlig känner jag mig jävligt nervös. Reser själv, när jag kommer dit kommer inte alla att vara där & jag har verkligen ingen aning om hur den här terminen kommer bli. MEN jag är också sjukt nyfiken. Det ska bli kul, spännande. Längtar.
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0