Mot San Diego

 
Bilder från make-up klassen. Före, corrective & Glamour. Osäker på varför jag ens vågar visa före-bilden eftersom den är hemsk, men... här ser ni skillnaderna!

Hello people!
Och så var skolan slut för den här veckan. Vaknade upp och kände mig rätt pigg imorse. Kunde sitta på uteplatsen och käka min frukost. Solen lyser, det luktar vår & det känns jävligt bra helt enkelt. 
Hade kommunikationen idag och det var rätt nice. Intressant. Vi tittade på ett klipp som startade värsta debatten i klassen. Hela grejen handlar om att kunna se saker från andras perspektiv och hur saker tolkas olika av olika människor... och ja, det visades rätt klart idag. 
Sitter i vardagsrummet med en red bull och försöker måla naglarna. Har lyckats måla hela mina ben istället känns det som. Professional nail artist - jag tror inte det. 
Tänkte bara berätta att vi drar till San Diego i helgen! Inte helt hundra på vad vi kommer göra där, men jag är pepp. Ska bli himla kul. Något jag inte gjort tidigare terminer som jag ångrar är att jag inte åkt runt mer i landet och kollat in andra städer. Vill göra lite mer sånt. Under spring break blir det att åka till antingen Havasu eller San Francisco. Och om det blir San Francisco som kommer vi åka ännu längre upp norr också för att kolla in det. 
Anyway. Vi kommer även stanna till hos Nick i Orange County på vägen. Ser inget fel med det ;)
 
Ska fortsätta min dag. Hoppas ni har det bra!
N~
 

10 Februari 2014, Måndag

Hello!
Jag har egentligen inte så mycket att skriva. Har inte ens några bilder att visa. Det är inte så mycket som händer. Skola & plugg om dagarna och att slappa under helgerna. 
Ångrar att jag valt en kurs som börjar klockan 8 på morgonen. Inte lätt att kliva upp alltså. Och sen är min dinosauriekurs inte lika kul som jag trodde den skulle vara. Helt ärligt så suger den. Min lärare är så sjukt tråkig och bara jävligt dålig på att lära ut helt enkelt. 
Men jag gillar make-up & kommunikationen. Och mitt schema är rätt chill om tisdagar & torsdagar. Veckorna är egentligen helt ok. 
Sen sist kan jag säga att jag inte gjort något speciellt. Ingenting som hänt och därav ingen bloggning. 
 
Jag har mycket tankar om framtiden just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter det här. Och det är väl det som tar över mest.
Idag har inte varit den bästa dagen i mitt liv precis. Vaknade upp så sjukt trött och har nästan sovit mig genom alla lektioner. Bästa under dagen har nog varit make-upen. Vi gjorde en naturlig sminkning & en glamour. Blev så stressade mot slutet, så jag tog tyvärr inga bilder själv, men jag får dem på onsdag. Får se om jag kan lägga upp dem då! 
 
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0