12 December 2014, Fredag

 
Jag har typ lärt mig att det är så här mitt liv är just nu. Tänker inte lika mycket på det längre. Bara accepterar. Men mina dagar ser ungefär likadana ut hela tiden. Vaknar, sitter vid datorn, kanske gör något annat, sover. Lite väl upprepande och tråkigt, så jag längtar efter äventyr. 
Har mardrömmar om att jag missar mitt flyg hela tiden, hahah. Jag har en mellanlandning i Minneapolis, och jag är rädd för att jag inte kommer hinna. Har bara två timmar där som jag ska hinna gå genom tullen på, hämta ut mitt bagage, checka in det igen och sen gå genom securityn. Så jag är lite nervös. 
Snart jul och ingen snö i sikte btw. Vet inte riktigt hur jag känner för det faktiskt. Är ju trist med mörkret... typ. Alla klagar på att det här är det mörkaste det har varit på sjukt länge. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte märkt av det. Kan vara på grund av att jag käkar D-vitaminer och inte lyckats få höstdepressionen riktigt. Det har nog varit mitt bästa köp den här hösten. 
Saknar för övrigt alla mina brudar som inte är i närheten. Och när jag säger alla, menar jag verkligen alla. Vill helst träffas nu. 
Anyway. Det har var mest ett inlägg för att visa att jag fortfarande finns. Jag vill börja skriva igen, men det känns inte så relevant när inget händer och det jag vill skriva ut vill jag inte att någon ska läsa. Innersta tankar och så. Kommer nog skriva ett inlägg om vad jag ser fram emot 2015, skulle jag tro. Ser väldigt mycket fram emot att starta ett nytt år. Det här har inte varit det bästa precis. Många, många positiva saker har hänt, men i det stora hela har jag inte mått så bra. Men det vet ni redan. Jag mår helt okej nu i alla fall. No worries!
Nej, ska fortsätta battla mina sömvanor och vara vaken nu. Somnade typ vid sju-åtta imorse. Kunde verkligen inte somna. Läste nästan ut en hel bok. Om ni har några bra bok eller filmtips, så säg gärna till förresten! 
Ha det bäst lovers,
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0