Har haft bättre dagar

 
Jag har inte varit på världens bästa humör idag.
Igår vad jag nere på stan, lämnade in två cvn och skrev in mig på arbetsförmedlingen. De jag pratade med var jätteschysta, till skillnad mot för två år sen. Men trots att de sa att det såg bra ut för mig, så sa de också saker som fick det att låta som att jag nog kommer stanna där ett tag, vilket suger. 
Jag vill bara ha ett jobb. Vad som helst i princip. Struntar i om det blir helger, fine for me. Gärna. Jag gör det. 
Har gått med på några sidor där man kanske kan få in lite cash i alla fall. Typ hjälpa till med översättningar och lite annat. Ska även leta fram lite böcker och annat och försöka sälja dem.  
 
Just nu sitter jag på mitt rum med härlig musik, tända ljus och myser lite. Ska försöka plocka upp lite i mitt rum så jag kan dammsuga det imorgon. 
Har varit inne mycket på sidan Reddit de senaste dagarna. Finns en sub för svensk politik. Folk skrämmer mig seriöst ibland. Speciellt när de snackar om politik. Alltså, jag tycker det är helt underbart att alla har sina egna åsikter och inte tänker likadant, men när det kommer till politik blir folk alltid så jävla aggressiva. Ingen lyssnar på någon annan, de har alltid rätt i sina åsikter och så de här hoten som kommer ibland. Jag kommenterade en av SDs klipp på youtube, sa att jag tyckte det var synd att folk inte kunde inse att alla hade lika värde. Då får jag svar från en kille (rasist, jag kollade hans youtube sida och alla klipp han gillade handlade om hur andra än vita inte var värda något) som kallar mig dum i huvudet och börjar hota mig en massa och vrida och vända på mina ord och påstå att jag menar saker som jag inte menar. 
Om det är något slags folk som skrämmer mig så är det rasister. Man vet fan aldrig vad de kan få för sig att göra.
N~

Man gör väl det man kan

 
Och livet fortsätter! Har fortsatt skriva brev och söka jobb idag. Har sökt två jobb i Norrköping. Imorgon ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen och dela ut lite cvn här i stan. Det är i stort sätt vad mina dagar går ut på och vad de kommer gå ut på här framöver. Söka någonting varje dag, tills jag får svar från något. 
Har även påbörjat städning av mitt rum.
Alltså. Det här är ungefär hur intressant mitt liv är just nu. Har ingenting speciellt att berätta.
Jag var med Ells igår och Emmy och Divie i förrgår. Haft sällskap och snackat och ja, det har varit skönt. Saknaden efter Charles och SB är fortfarande där, men den är inte lika överväldigande. Ells sov över. Hon är så himla creepy när hon sover ibland. Mitt i natten började hon skratta i sömnen. Så jävla läskigt. 
Just nu söker jag sätt att tjäna lite extra cash på vid sidan om. Har fått så himla många konstiga tips (typ sälja använda trosor) och några få bra. Ska försöka skriva klart min bok, trots att det kommer ta tid, och sälja den online tror jag. Är inte ens halvvägs i den, men jag har ju inget bättre för mig. 
N~

I'm trying and I'll soon succeed

 
 
 
Jag har börjat skriva ett inlägg varje dag, men det slutar med att jag inte lägger ut det. Börjar skriva, lägger ifrån mig det en stund och när jag sen kommer tillbaka så tycker jag inte längre om det jag skrivit. 
Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, hur jag mår. Jag är ledsen och arg. Mina känslor är lite överallt. Just nu känns det helt okej. Men det kommer i perioder då jag bara börjar tänka på Charles och Santa Barbara och hur avundsjuk jag är på de som är tillbaka. De började skolan i måndags och jag önskar så himla mycket att jag kunde vara där med dem. 
Jag har under de senaste dagarna försökt leta sätt att ta mig tillbaka dit, men oddsen för allt är så grymt låga. Läste på hela dagen i förrgår om Green card lotteriet. Chansen att man lyckas få ett är grymt liten, och dessutom, om man blir utvald och betalat allt så är det inte ens säkert att man får det ändå. Andra grejen är att skaffa sig ett jobbvisa. Men då måste man ha utbildning, referenser och vara eftertraktad av just sin nya chef där borta. Sen är det au pair. Då måste man ha jobbat med barn på något sätt, räcker inte att bara vara barnvakt i familjen, och så får man inte bestämma riktigt vart man ska åka. Som ni hör, inte så himla lätt.
Min sista chans är faktiskt att gå genom mamma. Hon kom precis in och berättade att hon pratat med en kollega som berättade att de ska öppna en ny affär i LA. Så han skulle ta fram en adress åt mig så jag kan skicka in mitt CV. Det är kanske långsökt, jag vet inte, men jag tänker ta alla chanser jag får. Skulle vara helt underbart. 
 
Anyway. Har skickat iväg ett cv till Wayne's coffee i Norrköping. Har ett till personligt brev klarskrivet och håller på att jobba på ett just nu. Vet inte varför jag tycker de är så svåra att skriva. Aja. Jag SKA ha ett jobb snart. Hoppas ni har det bra.
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0