Whyyy

Moon
 
Sitter just nu och pluggar trots att jag känner att jag helst vill skita i allt och bara gå och lägga mig. Har både astronomiprov & en scen att framföra imorrn. Även läxa i filmklassen, as always. Hatar när det blir flera saker på varandra. Kan nästan scenen, kan nästan hela astronomitjohofset. Är verkligen inte på humör för att plugga just nu. 
Inga läxor eller något till på torsdag i alla fall, vilket jag är väldigt glad över. 
Ledsen över att jag klagar sönder, men jag måste få ur mig skiten någonstans. 
 
Other than that känner jag mig rätt lycklig just nu. Trots plugget har jag det väldigt bra här. Actinglektionen idag var rätt kul. Vi fick ''dansa'', skrika på varandra (vara aggressiva & hotande) & skojade som vanligt. 
Jag känner att jag utvecklas med mitt skådespel, men jag är inte riktigt där jag vill vara än. Vill bli ännu bättre! Förra terminen var jag lite meh med allt, men det är så himla kul. Just nu håller vi på mycket med känslor & det är det jag behöver öva mest på. Måste våga ännu mer. Vill våga ännu mer.
 
Ska återgå till mitt pluggande nu. Men innan det tänker jag bara lägga till att Morris kommer hit idag! Blir kul att träffa honom imorrn igen.
N~

Orange County

  
Har mycket fler bilder än så här. Men vi börjar med dessa ;)
Häng vid poolen, grillning, kika runt i städerna, slappa på stranden, träffa familjerna & bara ha det himla bra. Ungefär så helgen såg ut.

21 September 2013, Lördag

 
 
Ja, jag är sämst på att blogga. Tio dagar sen senast. Har varit upptagen med plugg, vänner & magvärk. Yay!
Ska snart ner på stan för att träffa en kille i min klass som jag ska göra en scen med. Kan inte påstå att jag ser fram emot det direkt. Förhoppningsvis går det snabbt. 
 
Men ja, en hel del saker har hänt sen senast.
Vi var i Orange County förra helgen och hade det asbra. Hängt i rikemansvillor & chillat, drog till en strand i Laguna Beach & träffat våra fina pojkars familjer. Det var riktigt grymt och kul att se. Har en massa bilder där ifrån som jag ska lägga upp senare. 
Veckan i skolan gick rätt snabbt sen. Kändes lite segt bara och längtade till helgen.
I torsdags fyllde Nathan år, så vi var över hos dem och firade honom. Hade en riktigt bra kväll.
Igår hade jag dock svinont i magen hela dagen. Hängde med kompisarna, men gjorde inget speciellt sen.
 
Vad som händer ikväll vet jag inte. Men jag postar bilder när jag kommer hem igen.
N~
 
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0