Pluggar på...

 
Ugh. Jag har tandköttsinflammation. Det gör så sinnessjukt ont, kliar hela tiden. Kan knappt äta mat, så jag ska ner på stan sen och köpa på mig yoghurt och soppor. Tycker inte ens om soppor, sob sob. 
Så jag borstar tänderna, tandtrådar & sköljer munnen hela tiden känns det som. Vill verkligen inte bli ruinerad på att gå till en tandläkare.
 
Annars har jag rast just nu. Har precis haft ett astronomiprov. Var lite svårare än vanligt, men jag hoppas det gick bra. Och så har jag spelat in en scen i acting for the camera. Matt, min lärare, sa att det var det bästa han sett mig göra i någon av sina klasser, så det kändes bra. 
Övar mina lines inför scenen i acting imorrn. Ska bli kul, måste bara lyckas få ner dem också.
 
Har andra nyheter som jag troligtvis kan avslöja i slutet på den här veckan. Får se om allt går som det ska bara.
Ha en bra dag ni!
N~
 

Sjuk & Bus stop

 
Har varit sjuk hela helgen. Mindre kul. Orkade dra över och hänga hos Charles å co i torsdagskväll, eftersom Eddie (Jennifers pojkvän) åkte tillbaka till Sverige i fredags. Men resten av dagarna har jag legat och feberyrat om nätterna typ. Har känt mig okej på dagarna, men som skit på morgonen, kvällar och nätter. 
Har huvudvärk, ont i kroppen, feber, ont i halsen och som bonus har hela jävla tandköttet svullnat upp på mig. Hur lyckas man med det? Har aldrig hänt förut. 
 
Var i alla fall och kollade på en av skolans pjäser med Benita igår. Bus stop. Den var fin att titta på, hade några roliga lines, skådespelarna var duktiga... men i helhet var den bara sjukt tråkig. De fem som satt till höger om mig drog i pausen och jag såg en man som satt och sov. Tyvärr alltså. Tror Project Love (öppnar om två veckor) kommer vara sjukt mycket bättre. 
 
Är inte jättemegapepp på den här veckan. Sjukt eftersom det är Halloween och det är vanligtvis en av mina favorithelger. Men jag har två scener och ett prov, så det kan ju vara det som inte känns så lockande just nu. Det plus att jag är sjuk.
 
Nej, usch. Sorry, ska sluta vara så jävla tråkig. Har käkat thaimat och haft kul med Emmy & Benita idag i alla fall. Och jag mår bättre än vad jag gjort de senaste dagarna. Så. Det är ju positivt i alla fall.
Hoppas ni får en bra vecka!
N~

Wallflower

 
 
Har helt ärligt inte haft världens bästa vecka, än så länge. Den är kantad med stress, ångest & bara alldeles för mycket dåliga tankar. Svårt att somna om nätterna och ja, nej. Jag vet inte. Vet inte hur jag ska ta mig ifrån det. Och nu känner jag att jag håller på att bli sjuk igen. Ont i halsen och känner mig konstig i kroppen. Orkar inte.
Men jag har bra nyheter också. På något sätt lyckades jag att inte bli underkänd på filmprovet. Jag fick ett C, men det var två frågor som i stort sätt ingen kunde svaret på, så vi fick två extrapoäng, vilket betyder att jag fick ett B. Så ja, jag är grymt glad över det. 
Har suttit med läxor idag, precis myst med Benita framför The perks of being a wallflower, min absoluta favoritfilm. Nu tänkte jag ta en dusch innan jag går och lägger mig & hoppas på att morgondagen blir lite bättre än de senaste dagarna. 
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0