Orange County, part 2

 
Bild från sist vi var här
 
Jag befinner mig åter i Orange County. Kom hit för nästan två timmar sen. Sitter just nu i gästsovrummet & pluggar. Ugh. De andra är ute i garaget och spela beer pong. Wish I could be with them. Men jag har så sjukt mycket som ska vara klar till nästa vecka.
Två scener, en monolog, ett prov, en uppsats & två extra credit grejer. Jag är klar med ena extra crediten & skriver just nu på min uppsats.
 
Okej. Iväg från det tråkiga. Känns riktigt bra att vara här igen! Har myst med hundarna och träffat familjen. Nick har en himla fin familj. De är så grymt snälla, roliga och generösa. 
Imorgon är det dags att fira Thanksgiving. Kommer bli intressant. Nicks mamma berättade att de kommer göra tre kalkoner. Har ingen aning om hur många som kommer, men jag tror det är rätt många. Tror även det kommer bli grymt kul. 
Det är jag, Amanda & Jennifer som åkt hit. Vi stannar till söndag. Får se vad vi hinner hitta på medan vi är här. Kanske uppleva lite av Black Friday också (typ som mellandagsrean I guess). Kommer säkert vara fullt med folk. Får se om det ens är värt det. 
 
Jag kan berätta lite kort att förra helgen handlade mest om att slappa. Var hos en av Nicks kompisar i fredags och festade. Alla hade en grymt bra kväll. 
Och idag framförde jag min monolog i acting for the camera. Det kändes rätt bra. Jag bryr mig inte om hur bra själva monologen var, jag blir bara glad över att höra att jag hela tiden utvecklas. Och det känner jag. 
 
Nej, jag ska fortsätta med skiten. Lyssna på en intervju om cinematographyn i Black Swan. Fun. 
N~

Regn, teater & planering

 
Hello!
Det regnar idag. Så himla mysigt! Första gången den här terminen, så nu känns det lite höstigt. Dock är det bara lite mesdroppar. Inte som Sverige direkt. 
Sen sist har jag varit och sett Project Love. Såg den i lördags. Benita är så himla duktig alltså & showen var awesome. 
Har lyckats byta ut arkeologin mot Theatrical makeup. Känns mycket bättre med schemat nästa termin. 
Men av den här är det bara tre veckor kvar och jag känner mig väldigt stressad, som jag nämnt hundra gånger redan. En massa saker som ska göras. Monolog, två scener, prov i astronomin, uppsats, läxor och det finns säkert fler saker som lärarna kommer lägga till. Skulle inte förvåna mig. 
Men det är inte bara tråkiga saker. Imorgon ska vi dra & se på Catching fire. Under Thanksgiving ska vi åka till Orange County & fira det med Nick & hans familj. Den 13 December när allt plugg är över ska vi fira jul tillsammans allihop, lite som en avskedsmiddag också. Så vi kommer ha julklappsleken & secret santa. 
Det börjar dra ihop sig alltså. Tror inte jag är riktigt okej med det alltså..
N~
 
 
Och vanligtvis brukar jag inte gilla Amerikanska reklamer på tv, men den här var rätt awesome 

Värme, kurser & Project love

 
Det har varit en ganska så stressig vecka, men den har gått bra ändå. Dock har min insomnia kommit tillbaka. Nästan helt omöjligt att kunna somna innan klockan fyra på morgonen. Märks att jag är stressad. Vädret har för övrigt varit helt cp och helt plötsligt blev det typ sommar igen. 25 grader om dagarna i stekande hett solsken. Inte för att jag klagar, det är grymt härligt. Just nu är det 18 grader ute. 
 
Idag har jag valt mina nya kurser. Och det känns rätt bra. Kommer dock bli mycket mer plugg nästa termin, har bara valt science kurser. Funderar på att byta ut en av kurserna (arkeologi) mot något annat, men vi får se. Dessa är de jag valt i alla fall:
Black holes and the universe: Basic introduction to relativity, cosmology, quantum mechanics, string theory, black holes, time travel, higher dimensions and other abstract theories. 
Dinosaurs: Introduction to the science of dinosaurs, stressing their evolution, ecology, bone structures and extinction. Emphasizes dinosaurian diversity, rise of dinosaurs, and their extinction in a Mesozoic world. 
Archeology: Introductory survey which explores humankind's prehistoric cultural development. 
Intercultural communication: Introduction to communication between people from different cultures. Topics and activities are designed to develop communication skills that improve competence in intercultural situations.
Och om Amanda och jag lyckas hitta ett billigt boende ska jag även lägga till en PE-class (sport). Antingen självförsvar eller konditionsträning.
Jag har bara valt kurser den här terminen som jag verkligen känner mig intresserad av. Som ni ser är det inga teaterkurser. Medan jag älskar teater, jag tycker verkligen att det är kul, så känner jag att det inte är något jag kommer jobba med i framtiden. Därför tänker jag prova på andra kurser för att kanske kunna klura ut det. Och just nu är astronomin min favoritklass, så jag tänker fortsätta på den vägen och så får vi se. 
 
Ikväll ska vi iväg och se Project Love, som Benita är med i, om vi lyckas få biljetter. Ska bli så himla kul. Känner mig så stolt över henne, hahah. Project love är baserad på intervjuer från tolv personer om just kärlek, vad de har upplevt i sina liv. Tror det kommer vara riktigt bra.
Sen har inga som helst planer den här helgen, men hoppas på att den blir fin.
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0