Mys

 
I helgen hade jag en liten picknick i stadsparken med Lisa, Louise & Wipha. Blev att snacka en hel del. Lisa och jag drev senare runt i staden & hittade på allt och inget typ. Blev att mysa med Jasmin resten av tiden. 
 
Idag har jag varit och klippt mig hos Anje på Studio JN. Hon var grym, som vanligt. Kändes som jag var en vandrande hårreklam... ända tills det började regna. 
Gick runt lite på stan med Evelina & hamnade till sist på Espresso house för fika. Allt hög mysfaktor när man är med den bruden! 
 
Har haft en grymt bra dag idag. 
Avslutar den med att städa mitt rum, vilket suger lite eftersom jag inte är bra på det. Kommer aldrig lära mig. Sigh. 
Ha det bäst!
N~

Mår rätt så bra nu!

 
Ska se på The Wolverine på bio ikväll tilsammans med Divie. Är så jävla pepp. Det finns tre saker jag är beroende av - Powerking, Game of thrones & X-men! Det sistnämnda har jag varit en fan av sen jag gick på lågstadiet, Divie också. 
Filmen har fått bra reviews & jag har hört att den sista scenen, som är en teaser för Days of future past, ska vara grym. Fangirlar sönder här!
 
Igår var jag & träffade Morris i Emmaboda. Var skönt att se honom igen. Minus till hela buss&tågresan. Tar över tre timmar att ta sig dit. 
Jasmin, min systerdotter, kommer hit idag för att stanna i ungefär en vecka. Kommer bli mysigt.
I övrigt har vi också fått mail om våra roomies, och som vi redan varit helt säkra på blev det Emmy, Benita, Astrid & jag. Kommer bli så jävla grymt!
 
Har massor att vara glad över just nu känner jag. Hoppas ni har det bäst!
N~

Härliga dagar

 
Ringde csn igår & fick veta att min studieförsäkran blivit godkänd! Slipper jag tänka på pengarna. & idag fick jag fakturan för lägenheten från IBS. Känns skönt att nästan allt är klart nu innan man åker, vilket är jävligt jävla snart har jag kommit på. 
 
Blev Ullared förra helgen & jag lyckades få med mig en hel del grejer hem. Nöjd! Har resten av dagarna legat på stranden och myst i solen, hängt med vänner och bara haft det bra. 
Emmy drar till Tunisien idag, så igår var vi ute en sväng och gjorde inget speciellt. Nu syns vi inte på tre veckor ca, i USA. 
 
För övrigt drar jag till Emmaboda imorrn för att träffa Mauritz. Och i helgen blir det Nkpg en sväng (troligtvis) och så ännu mer mys med vänner. 
Nu när det äntligen börjat kännas bra att vara hemma i Sverige igen ska man dra, hahah. Kanske bäst så ändå ;)
N~
 
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0