Hemma igen!

 
 
God jul, folk!
 
Var några jobbiga restimmar hem, men nu sitter jag i min systers lägenhet och ska snart gå och lägga mig. 
Kontrasten mellan att komma in och ut ur landet var så himla sjuk. De kollade inte ens passet i LA. 
 
I alla fall hade jag ett par underbara sista dagar hemma hos Charles. Fick uppleva lite mer av Orange County och bara hängde. Vilade typ, innan flygresan. Charles hus såg ut som värsta vintersagan inuti. Hans mamma älskar att dekorera. Hans familj är himla fin. Fick en julklapp av hans mamma innan jag åkte. Så sjukt söt. Var verkligen inte beredd på det. 
 
När jag kom fram till Arlanda stod mamma, pappa, Becca & Jas å väntade på mig. Kändes så himla bra att se dem igen. Föräldrarna lämnade av mig här i Norrköping innan de drog hem igen. Åker till Västervik imorrn kväll efter julaftonsfirandet. 
Idag har jag myst med Jas hela dagen. Vi har sett film och haft det riktigt nice bara. Gick en sväng inne på gallerian. Köpt mina hud- och sminkvårdsprodukter som inte finns i usa. Var konstigt att gå i affärer där jag inte blev kallad för "Sweet heart" eller "Lady", ingen undrade hur min dag hade varit och inte en enda önskade mig en god jul om inte jag sa det först till dem. Welcome back to Sweden, hahah. 
 
Nej, men det är riktigt nice att vara hemma igen. Längtar till att träffa Ells och resten av familjen imorrn & sen få komma hem till Västervik och träffa alla kompisar. Eller ja, typ alla... lär nog inte träffa Arpita i vinter bl.a. Men anyway. Glad att vara tillbaka hemma en sväng!
N~

Sista dagarna

 
Skolan är alltså över. Stressen är borta. Kvar nu är väl väntan på att få komma hem. Många har redan dragit från Santa Barbara. Idag drar Jennifer, Benita och Stine. Eller, i natt snarare. Vi kommer ha en uppesittarkväll och så drar de halv tre i natt. 
I stort sätt allt är packat och städat. Lite småsaker bara. Har varit och käkat på Something's fishy med tjejerna, David och Einar. Gick på stan en sväng och köpte de sista julklapparna. 
Har fått två betyg - Acting for the camera & Astronomy. Fick A i båda, så jag är otroligt glad. 
Vi har festat i helgen & firat jul. Julklappsspel och svenskt julbord. Umgåtts med folk vi vet drar snart. Många kommer tillbaka nästa termin, vissa gör det inte. Känns konstigt.
 
Imorgon drar vi till Orange County och spenderar de sista dagarna där. Jag och Astrid ska vara hos Charles den här gången. Kommer bli kul. Blir konstigt att sova i den här lägenheten i natt bara.
Aja. Jag vet inte om jag skriver något mer innan vi drar hem. Ha det bäst!
N~
 
 
 

Dags att dra igen...

Snoat bilden av Benita
 
Det suger rumpa att packa & städa kan jag lova. Håller på för fullt allihopa just nu... eller gjorde snarare. Nästan klara. Ska bli kul att komma hem igen, verkligen. Men att veta att när jag kommer tillbaka hit så kommer varken Benita, Jennifer eller Emmy vara här, det suger. 
 
Har för övrigt allt klart här borta i stort sätt. Jag & Amanda kommer bo i lägenheten under den jag bor i nu. Har lämnat min studieförsäkran för csnpengarna idag. Har alla mina klasser klara... ska bara hitta en cykel. Det är typ det. 
 
Skriver säkert mer imorgon om veckan & så vidare. Ska fortsätta hålla på nu. 
N~

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0