27 Augusti 2013, Tisdag

Bilderna gör inte utsikten rättvisa. Det är så grymt vackert.
 
Har haft alla lektioner jag kommer ha den här terminen & måste säga att jag är riktigt nöjd med mina val. Var skönt att sluta tidigt idag, synd att jag var så himla trött bara. Men jag gillade klassen & det verkar som det kommer bli en rolig kurs - snackar om Intermediate Acting btw.
När jag kom hem skypeade jag med pappa. Var inte så bra täckning bara, vilket sög. Ska prova mobilen nästa gång istället, se om det blir bättre.
Efter det sov jag en stund. Mina roomies är livrädda för att väcka mig, hahah. Är pretty much ett monster första timmen efter jag vaknat. Men de visste att jag skulle ner på stan å fixa pengar på mobilen, så de försökte få varandra att våga väcka mig. Gick ju bra & smidigt, hrm.
Blev stan en sväng i alla fall. Starbucks & sen till comic book store. Beställde en x-men comic book. 
Kom hem till mina flickor, Benita, jag & Astrid beställde pizza. Fick sällskap av Amanda & Jennifer. Drog mig till mitt rum sen för att hålla på med läxor. 
Nu ska jag strax gå & lägga mig. Allt som allt en bra dag. Har varit sjukt varmt också btw. Svettats sönder.
 
Tänkte bara länka till min roomie Benitas blogg! Hon är awesome den bruden <3 Kika in på den.
N~
 
 
 
 

& så var skolan igång!

 
First day of second semester avklarad!
Började med Astronomy. Trodde jag skulle ha en kvinnlig lärare, visade sig vara en man vid namn Erin. Visste inte att det var unisex. Det verkar i alla fall bli en bra lektion. Han var riktigt rolig & det känns som allt kommer vara väldigt intressant.
Nästa lektion var Acting for the camera. Det blev bara att snacka med personerna i klassen & lära känna varandra lite. Har samma lärare här som jag hade i Voice and Diction förra terminen. Tror det kan bli bra här med.
Sista lektionen var Introduction to film. Det handlar i stort sätt bara om att vi ska titta på filmer. Jag minns inte så mycket av första halvan av lektionen. Höll på att somna hela tiden. Var, utan att överdriva, tvungen att bita mig i armen för att vara vaken. Har till och med bitmärken kvar för att bevisa det. 
Efter lektionen drog Emmy & jag på en springtur till piren och tillbaka. Kan inte klaga på att springa i det här vädret eller utsikten man har.
 
Har precis varit och handlat. Just nu småpluggar jag astronomi, käkar Seaweed snacks & latar mig. Blir att lägga sig alldeles strax.
 
En bra första dag i alla fall. Skönt med bara en lektion imorrn dock.
N~

Nice weekend

 
Hello people,
Igår blev det bio för oss. Vi såg You're next, en ''skräckfilm''. Vet inte hur mycket jag satt och skrattade. Inte så läskig med andra ord, men jag ångrar inte heller att jag såg den. Sen blev det häng hemma hos oss rätt länge, trots att vi skulle upp tidigt.
Idag blev det att dra en sväng till La cumbre plaza. Ett shoppingstället för "old people" tyckte våra Amerikanska vänner, men det är rätt nice där. För mig blev det en tröja bara som inte kostade mer än 10 dollar. 
Har gått en promenad med Ash, ska snart över till 103 för middag & ikväll blir det att dra sig en sväng till skolan för att leta upp byggnaderna jag ska till imorrn.
Skola alltså. Är rätt pepp på astronomin, resten vet jag inte. Hoppas på att de är roliga. Tror dock att jag kommer ha en riktigt bra termin. Har ett rätt nice schema. Tre lektioner på Måndag & Onsdag, börjar 9.30 och slutar vid 17. På Tisdagar och torsdagar har jag bara en lektion mellan 9.30 och 12. Ledig på fredagar som förra terminen! Så det känns rätt bra. 
 
Lite random bilder från de senaste dagarna
 Vi gillar att inreda vårt hem med Jesus.
N~
 
 
 

†††††††††††††††††††††††††

Natson

Natalie

RSS 2.0